We Are Change - Slovenia

Syndicate content We Are Change
Updated: 1 hour 14 min ago

Za beljenje zob se odloča vse več deklet

Tue, 05/12/2017 - 00:17

Zadnje čase se pri svojem delu večkrat srečujem z mlajšo generacijo. Pravzaprav z mladimi dekleti, običajno študentkami. Kar pa me zelo preseneča, so njihovi zobje oziroma njih bel bleščeč nasmeh. Prav zanimivo, kako se v desetletnem obdobju, kar sem bila sama študentka, stvari obrnejo. Danes ima skoraj vsaka druga študentka, ki da nekaj nase, že pobeljene zobe. V mojih študentskih časih pa so imele pobeljene zobe le zvezde iz Hollywooda.

Beljenje zob je v desetletnem obdobju postalo pravi hit med ženskami vseh starosti, še posebej pa je trend priljubljen pri dvajsetletnicah. Tudi moški se vse pogosteje odločajo za beljenje zob, saj sledijo trendom biti »kul«, lep, zdrav in občudovanja vreden. Včasih tudi za ceno notranjosti.

Kako de belih zob?

O beljenju zob sem spraševala nekaj deklet, s katerimi sem delala. Za beljenje zob so se poslužile različnih postopkov. Ene so poseg opravile kar doma – z različnimi geli ali celo UV lučkami, kupljenimi v drogeriji. Druge so beljenje zob prepustile kozmetičarkam.

Beljenje zob

Po mojem mnenju pa je najboljša izbira tistih, ki so postopek opravile pri strokovno usposobljenem zobozdravniku. Pri nestrokovnem posegu lahko namreč postopek beljenja zob tudi poškoduje sklenino ali dlesni. Po takih posegih so posledice lahko pretirano občutljiva sklenina in celo krvaveče dlesni. Zato je zelo pomembno, da se postopek opravi na strokoven način, pri nekomu z izkušnjami in zobozdravstvenim znanjem.

Zakaj se odločiti za beljenje zob?

Beli zobje polepšajo nasmeh in pomladijo celoten obraz. Ljudje z belimi zobmi v splošnem veljajo za bolj privlačne. Prav tako beli zobje pripomorejo k večji samozavesti. Razlogov za obisk zobozdravnika je torej več kot dovolj.

Beljenje zob poteka po različnih metodah, v vseh primerih pa gre za odpravo zabarvanja zobne sklenine. Zabarvanje nastane z leti zaradi hrane in pijače, ki obarva zobe (najbolj na primer kava, pravi čaj, čokolada, rdeče vino itd.), pa tudi zaradi kajenja. Prav tako ima nekaj vpliva na obarvanost zob dednost.

Tudi po samem posegu običajno svetujejo izogibanje takšni hrani in pijačam, ki obarvajo zobno sklenino. Redno je treba skrbeti za pravilno in natančno ščetkanje ter nitkanje zob. Tako lahko dlje časa vzdržujemo lepo belino zob in bleščeč nasmeh. Enostavnost postopka in cenovna dostopnost pa sta glavna razloga za tako velik porast med ljudmi v zadnjih nekaj letih.

The post Za beljenje zob se odloča vse več deklet appeared first on We Are Change.

Categories: Slovenija

Lasersko odstranjevanje dlak: pot do svilnato gladke kože

Mon, 25/09/2017 - 00:58

Če se tudi vi borite z odstranjevanjem nezaželenih dlak po telesu, potem vas bo morda vsaj malo potolažilo dejstvo, da niste edini. Veliko žensk, pa tudi moških, se srečuje s tem problemom, k še večjemu nezadovoljstvu pa pripomore tudi to, da so takšni ali drugačni postopki odstranjevanja dlak dolgoročno povsem neučinkoviti. Poleg tega vzamejo tudi veliko časa. Depilacija prav zares predstavlja velik izziv, ki ji mnogi žal niso kos. A ni treba, da je tako. Zato vam svetujemo, da se odločite za lasersko odstranjevanje dlak.

Najučinkovitejši način do popolne gladkosti

Vabimo vas, da obiščete salone yperion.si v Ljubljani, Mariboru, Celju, Murski Soboti, Postojni ali v Kotljah, kjer do popolnosti obvladajo proces laserskega odstranjevanja dlak, zato bodo za vas poskrbeli z najvišjo mero strokovnosti. Laserska depilacija je zagotovo najbolj učinkovit način, s katerimi se boste svojih dlak in dlačic trajno znebili. Ne glede na to, katero področje telesa vam dela težave, laser vam lahko pomaga prav povsod. V samo nekaj minutah bo uničil lasne mešičke in preprečil ponovno rast dlak, vi pa ob tem ne boste čutili nobenega neudobja, kaj šele bolečine.

Yperion lepotni saloni po Sloveniji

Lasersko odstranjevanje dlak zahteva več serij tretmajev, a rezultate boste opazili že po prvem obisku. S tem samo še dokažemo, kako učinkovit je tak način odstranjevanja dlak. Z vsakim kasnejšim tretmajem boste lahko z zadovoljstvom opazili, da imate na nogah vedno manj dlak.

Življenje brez nadležnih dlačic je lepše!

Samo pomislite: nič več nadležnega tedenskega britja, puljenja dlačic ali bolečega ter dragega odstranjevanja z voskom. Nič več sramu ali nelagodja v kratkih krilih in v kopalkah. Samo svileno gladka in enakomerna koža, brez vraščenih dlak, rdečih pikic, razdražene kože ter pekoče rdečice.

Zagotavljamo vam, da vas nezaželene dlačice ne bodo presenetile nikoli več, vi pa boste postali samozavestnejši in začeli resnično uživati v življenju. Zato ne odlašajte in se čimprej odločite za lasersko odstranjevanje dlak!

The post Lasersko odstranjevanje dlak: pot do svilnato gladke kože appeared first on We Are Change.

Categories: Slovenija